Homepage

Din 2009 si pana in prezent Mecomag HV este partenerul tuturor celor care isi doresc utilaje si echipamente performante in agricultura, lucrari comunale sau lucrari de intretinere si amenajare a mediului (silvice).

Specialistii nostri sunt pregatiti sa te ajute cu solutii actuale si adaptate strict la necesitatile tale si la cresterea performantelor, urmarind tot timpul un impact minim aspra mediului inconjurator. Cu o gama variata de tractoare si utilaje in stoc, Megomag HV este specializata in gasirea de solutii personalizate pentru orice fermier, ocol silvic sau gospodarie comunala.

Astfel, comercializam utilaje si tractoare atat pentru lucrari agricole mici cat si pentru lucrari agricole ample. Performanta in agricultura este direct proportionala cu fiabilitatea utilajelor folosite. Mentinem o reatie familiara cu fermerii care apeleaza la noi, nevoile lor devin telurile si obiectivele noastre.

Acest site folose╚Öte cookie-uri pentru a v─â oferi o experien╚Ť─â c├ót mai bun─â. Prin continuarea navig─ârii sunte╚Ťi de acord cu folosirea acestora.