Intretinerea terenurilor acoperite cu vegetatie erbacee și forestiera

Avand in vedere planurile Romaniei si conditiile economice actuale, pentru o dezvoltare durabila, apar tot mai multe oportunitati pentru folosirea terenurilor la adevarata lor valoarea.

Aceste premise aduc la lumina o noua categorie de masini si utilaje ale caror potential nu este atat de cunoscut in Romania, pe cat s-ar dori, mai exact este vorba despre Mulcere, acestea fiind si numite tocatoare de resturi vegetale dar si frezele pentru sol, spargatoare de piatra, stabilizatoare de sol sau concasoare mobile.

Dintre aceste doua mari categorii, cele mai cunoscute pe piata noastra sunt mulcerele sau cum le-am spus si mai sus, tocatoarele de resturi vegetale. Ele sunt folosite pentru curatarea la suprafata a terenurilor agricole dar si pentru intretinerea terenurilor agricole acoperite cu vegetatie erbacee si forestiera. Dintre acestea, cea mai buna intrare pe piata o au mulcerele usoare.

La ce ajuta frezele ?

Frezele sunt, de obicei, folosiet mai mult de firmele specializate in lucrari de pregatire ale terenurilor pe suprafete foarte mari. Acestea sunt mai putin cunoscute, dar chiar si in acest caz, adevaratul potential al acestora este slab vazut. Paleta de aplicatii a frezelor este mult mai mare decat a mulcerelor, acoperind atat domeniul de constructii civile, industrial cat si domeniul forestier.

Mecomag Brasov va pune la dispozitie tocatoare pentru intretinerea spatiului verde, tocatoare cu brat articulat dar si capete hidraulice.

Utilajele puse la dispozitie de Mecomag Brasov sunt perfecte pentru tocarea resturilor vegetale dar si concasarea pietrei, totul pentru curatarea terenurilor de resturi vegetale, radacini, cioate. Totodata, aceste utilaje ajuta si la constructia si intretinerea drumurilor forestiere, refacerea drumului cu imbracaminte asfaltaica, stabilizarea solului, intretinerea cailor de transport a energiei electrice si gazelor naturale, intretinerea si amenajarea partiilot de schi, curatarea si amenajarea santierelor de constructii.

Deviza Mecomag Brasov

La MECOMAG HV gasiti oricand, pe langa asistenta necesara inainte de achizitia unui utilaj oferita de profesionisti in domeniul utilajelor agricole, si asistenta post-vanzare, garantie si service.

Apeleaza la profesionisti, apeleaza la MECOMAG HV!

Nici un comentariu

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookie-uri pentru a vă oferi o experiență cât mai bună. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu folosirea acestora.