Masinile pentru intretinerea gazonului

Din ce in ce mai multe familii, aleg gazonul pentru curtea lor, iar in timpul liber, sa savureze o cafea alaturi de copiii care se joaca impreuna cu catelusii plini de viata, pe gazonul verde, frumos si uniform, fara buruieni. Pentru toate aceste beneficii, Mecomag va pune la dispozitie utilaje pentru mediu.

Griul orasului, uneori chiar si vegetatia nu tocmai ingrijita din el, chiar si cea de pe marginea drumului pe care o vedem zilnic, atunci cand ajungem acasa ne dorim sa vedem un verde frumos, sa mirosim gazonul proaspat taiat cu ajutorul celor mai performante masini pentru intretinerea gazonului.

Ochiul uman este format sa vada frumosul asadar, gazonul dumnevoastra trebuie sa fie la fel.
Masinile de intretinere ale gazonului sunt necesare pentru a avea un gazon, o peluza verde dar si sanatoasa.

Caldura din timpul verii ne bucura pe toti iar pe perioada in care vremea este mohorata, abia asteptam gradele care incep cu 3 si se termina cu 0, dar ceea ce multi nu stiu este ca, gazonul o sa aiba de suferit din cauza caldurii excessive.

De aceea, este necesar sa verificati daca gazonul dumneavoastra, nu cumva are portiuni bolnave. Pot exista portiuni infestate cu muschi care trebuie tratate cu sulfat de fier. In plus, daca aveti muschi raspandit pe gazon, inseamna ca ar trebui ca iarba sa fie aerisita.

Stiati ca iarba trebuie sa fie aerisita ?

Aerisirea e o buna metoda de a indeparta iarba batrana sau ingalbenita, de asemenea, trebuie sa tundeti marginile peluzei. Recomandam sa faceti acest lucru atunci cand pamantul este putin umed.

Gazonul are nevoie de udare regulate atunci cand temperaturile sunt ridicate. Daca observati ca aveti baltoace in gazon, recomandam sa se infiga o furca inainte si inapoi, pentru a ajuta la drenaj.

Tot ce ai nevoie pentru curtea și grădina ta gasesti la Mecomag !

Nici un comentariu

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookie-uri pentru a vă oferi o experiență cât mai bună. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu folosirea acestora.